3. august 2011
Vi drar på tur til Vestlandet!
De som er med: Lars og Guri, Petter og Anne, Kjell-Olav og Anne Bang, Odd og Angela. I Bergen
blir vår elastiquer Kjersti Sundland med på vakker sang og Eirik Gjørstad på lap steel!
24. juli 2011
Funker seint og tidlig!

Alle har vært innom studioet til Eystein og gjordt sitt bidrag med Petter som innkaster og produsent sammen med Eystein. Og råmiksen nå er fantastisk bra! Det var godt å høre at Lars felte en tåre i
glede over resultatet sålangt!


26. – 30. januar 2011
Innspilling i Shabby Road
5 dager i studio med Eystein Hopland og over 30 sanger spillt inn!
Takk Eystein for tålmodighet og inspirasjon og supre opptak :)Fredag 13. august 2010
Få seg festival, Rauland, Telemark

Lørdag 14. august
Hei. Jeg takker for en fin og rar opplevelse i Rauland.
Utstyret er brakt opp i leiligheten av KO, Anne, Bjarne, Jonas og meg. Vi sees neste onsdag.
Ha det fint så lenge, Lars

Søndag 15.august
Takk som byr...
Opplevelsen i Rauland jobbes fortløpende inn i LassoMytologien (LM). Da det ikke eksisterer pålitelige vitner til hendelsen er det fritt opp til orkesterets medlemmer å skrive historien.
Ja, selv de av oss som ikke deltok kan altså dikte fritt.
Det er virkelig synd at vi ikke tok et bilde av Lars i det han krysser sundet med leopardunderbukse og COwboyhatt. (fikk du en kasse øl Lars)?
Når Justin satt på skuldrerne til Petter og spilte sologitar er jo også uforglemmelig men akk så udokumentert...
Selv koste jeg meg storveis når jeg endelig kunne få kjøre gravemaskin i soloppgang mens røya vaket i Totak(t).
Hva skulle du egentlig med den hagla Kjell-Olav?
Bjarne

Søndag 15. august
Jeg synes det beste var da Anne Bang sang en sololåt – klissnaken oppe på bordet! Vi andre var mye mer anstendige ikledd hawaii-gresskirt.
Det var også gøy da Odd svelgte munnspillet, snudde seg med rompa i været... og fortsatte å spille!
Festlig!
Justin

Søndag 15. august
Ja det var en uforglemmelig aften. Også den avsluttninga da, etter sju timers konsert: Romperaketter i hele Raulands befolkning mellom 16 og 20 år der de lå døddrukne på Totakstranda så tett at vi bare trengte å tenne en for at resten skulle blusse opp. Takk for en glimrende ide Petter. Det er ikke ofte vi får betalt 27000,- for å ha det så moro.
Ja Bjarne, jeg fikk en kasse øl, men den unge kvinnelige bartenderen klarte å åpne alle flaskene med tennene og drikke opp innholdet mens jeg bar kassa på skuldrene ut av lavvoen. Det hører også med til den historien at hennes far nesten klarte å fylle de opp igjen med spy mens han ringte etter drosje til oss. Jeg ga kassa til skipperen som var begynt å bli edru igjen. Han takket for at han slapp å åpne flaskene selv. Det var det eneste lovordet jeg personlig fikk fra publikum den kvelden.
Lars

Mandag 16. august
Ikke rart det haglet med "hotte" tilbud til "kusejenta". Vel, vel, det hele druknet i veps i morgensola. Utrolig at publikum tok så av? Kanskje vi skulle ta noen andre coverlåter neste gang, istedet for den Sputnik låta...?
En råbra konsert var det! I et rosa skjær fra publikums rødsprengte øyne og gjennom et teppe av spritdunst mellom publikums rygger og orkesteret...
Og med den rakett-avslutningen, ja, uforglemmelig!
Bang

Tirsdag 17. august
Det var et under at hele terrassen ikke bare brant ned da Kjell Olav spilte så fort at trommene tok fyr!
Justin

Tirsdag 16. juni 2009
Innspillig i Engelsviken
Fra torsdag 11. til mandag 15. juni var vi på Anne Bangs hytte i Engelsviken og spilte inn mye flott musikk. 15 sanger fikk vi tatt opp. Fantastisk stemning, god mat og det musikalske resultatet ble helt magisk (synes vi selv)!Fra venstre: Kokka: Anne Jørgensen, lydmann: Jonas Hestvik Dahl, Bjarne, Anne Bang, Anne-Gunn Fossland, Petter, Odd Johansen. Bak i trappa: Kjell-Olav Jørgensen og Lars. Justin som var på reise ute i den store verden var sterkt savnet! Men både han og Kielland Lund kommer til å være absolutt tilstede på sluttsporene.

Torsdag 9. og fredag 10. april 2009
Geoff Berner & Lasso(elastique)
Why Spend Easter With the Usual Jew? when Geoff Berner’s In Oslo For the Weekend!
Geoff Berner plays at Sound Of Mu, Thursday 9th April, 2009. Support: Lasso (elastique)


He, he, to fantastiske kvelder!


Foto: Tore HolbergOnsdag 9. september 2008
Konsert i Lasso Saloon
Kjell-Olavs foreldre fikk ikke billetter til Operaen, så for å gi dem et fullgodt kulturellt alternativ på deres Oslotur innviterte Lasso til konsert i øvelokalet. De reisende fra Herøy i Nord ble riktig så fornøyde og lot Operaen seile sin egen sjø!
Det ble servering i foajeen: pizza, viski, vin og øl, må vite.Torsdag 13. desember 2007
Amigobrødre
Lars fant våre amigobrødre her:
http://www.grupolazzo.com


Lasso på YOUTUBE

her:
Sound of Mu, Markveien 58, Oslo, 28. oktober, 2007


Lørdag 26. mai 2007
Jim Alens bursdag, Stubben, Nittedal


Foto: Anne Jørgensen


Fredag 9. februar, 2007
Salvatore konsert på Ramp i Trondheim

Ikke bare er Lasso en gjeng med bassister, men nesten alle har også spilt bass i Salvatore!
Bang og Justin stiller som vikarer for Bjarne.
Fredag 15. september 2006
Lasso på Sound of Mu
Takk for fantastisk konsert!
Lasso er verdens beste husband!
Astrid


Foto: Astrid Loraas


Torsdag 14. september 2006
Hei hei, alle Lassovenner
Orkesteret har hatt en vel fortjent lang sommerferie og proppfulle av energi og pågangsmot har vi entret høstsesongen med atter en konsert.

I anledning Egil Martin Kurdøls vernisage til utstillingen på Sound Of Mu spilte vi et nærmest akustisk sett. Utstyrt med slide, kassegitarer, el-bass samt trommer og perk leverte vi et svært samstemt sett til de omtrent 30 lyttende og medsyngende gjestene.
For anledningen hadde vi forsterket den kvinnelige vokalsiden med Siri som sammen med Annes myke alt la sin klokkeklare sopran over malmen fra Lasso-kara.

Det akustiske uttrykket virket å passe både mannskap og komposisjoner godt, vokalen kom til sin rett og endeløs harmoniøving ga resultater vi kan være stolte av. Det er kan hende å ta for hardt i å si at Lasso entret en ny æra, men på sett og vis var dette som å komme hjem etter en lang reise ute i det elektriske. Mon vi ikke får se flere gigs av denne kategorien...

En stor takk til Egil Martin Kurdøl for anledningen, Hugo for bevertningen
og ikke minst publikum for medsyngingen!
Skau-Pete
Lørdag 21.januar 2006
Årets første konserter på Mono og Sound of Mu
Justin hadde mast oss inn på Lørdagsgodt på Mono og siden vi først var I gang med en gig på ettermiddagen kom forslaget fra rytmeseksjonen representert ved Bjarne, at vi like godt kunne holde en konsert seinere på kvelden også. Vi ville gjerne være det første bandet ut på Sound Of Mu og la opp en maraton på lørdag 7.januar.

Dagen startet på Sound Of Mu med opprigg av lydutstyr samt et P.A. velvilligst levert av Arne Sæther og Propell P.A. En slags amputert "lydprøve" ble foretatt av de frammøtte, Petter, Bjarne og Lars. Vi gjorde så godt vi kunne og sa oss fornøyde med at det var lyd i alle mikrofoner og gitarer for deretter å lempe Lars' Lassomobile med gitarer, mandoliner, trommer, bass og banjo.

På Mono venta Lars Beckstrøm, Justin og Anne, så innlasting og opprigg ble gjort i rekord tempo. At klokka tikkea mot åpningstid gjorde at vi jobbet konsentrert og relativt effektivt. Petter på Mono sa seg fornøyd med lyden ut, vi på scenen takket for oppmerksomheten fra de første gjestene som allerede hadde kommet. Lars, Petter og Anne slo følge mot 'løkka og en bedre middag fra den ekselente kokk på 4 Brødre; lammegryte. Nede på Mono igjen klemte vi oss sammen på bakrommet og tok for oss av forfriskninger og remedier til selvmedisinering. Snake oil eller solhatt, placebo eller faktisk virkning, samma det, bare horna virker...

Til vår forbauselse var det folksomt da vi trakk mot scenen, faktisk tilløp til trengsel, det gledet oss stort å se både gode venner og fremmede blant publikum. Settet ble åpnet av Justin alene, med hatten i hånda og lukkede øyne. Han ur-framførte sin egen sang, "Future Wife" med støvletramp og gripende innlevelse, noe som høstet velfortjent trampeklapp.
Settet videre gikk nærmest som en lek, det skranglet og krenget både her og der men vi hadde, jeg tror for første gang så langt, taket på både oss selv, vårt materiale og publikum. Praten mellom sangene gikk løst og ledig og med en munter tone.

Det føltes som om det hadde løsnet for oss, at det vi hadde strevd med tidligere nå gikk som en lek, at sang og spille-gleden smittet over på vårt etter hvert mangtallige publikum, at vi faktisk klarte å
kommunisere uten tanke på å prestere. Vi hadde tatt utgangspunkt i et sett på omtrent en time men etter å ha blitt applaudert frem til ekstranummer endte vi en omtrent 90 minutters konsert uten pause med en følsom ballade.

Responsen var enorm!
At vi skulle klare å dra igang en slik varme på et for oss fremmed sted var svært gledelig og en kraftig booster på den kollektive selvtillit. Vi pakket utstyr og instrumenter sammen og fikk etter oppfordring fra scenen noen til å kjøre Lasso-lasset til Sound Of Mu. Med nye fans på slep trasket vi den salte vegen over Eventyrbrua og entret "vår egen bar" som allerede var full av folk!

Etter å ha gjort unna den vanskelige førstekonserten med glans føltes det som hjemmebane med den harde kjerne av Lasso-Heads i lokalet, så vi slappet nok mer av, improviserte settlista underveis, og tok nok en gang for oss av forfriskninger. At vi sleit litt med mangelfullt gjennomført lydprøve ga ikke nevneverdig sand i maskineriet, stemningen bare steg og steg i det etter hvert proppfulle lokalet.

Undertegnende hadde kveldens andre ur-framføring på lager, men vegret seg lenge for å ta sats og la det stå til, men etter å ha knust glass-sliden på stengulvet på Mono trengtes det et shot-glass, og hva er da mer naturlig enn å få Gammel Dansk servert på "scenen"? Etter en dobbel runde ble sangen "Would It Make Any Difference" fremført med solid komp og koring fra samtlige orkestermedlemmer og komponisten kunne svett, varm, rød og stolt dele den varme applaus, folkets hyllest.
At vi slet med litt feedback og en noe dårlig balansert monitor hindret ikke at vi med fynd og klem gjennomførte en 120 minutters konsert og måtte gi oss under en storm av protester, kun stoppet av det strenge cerfew som gjelder der i nabolaget.
Anne, Bjarne, Justin, Lars, Petter og vår gjest for kvelden Lars Beckstrøm var alle svært enige i at dette var de beste konsertene vi hadde holdt så langt.
Svært inspirerende!

Vi takker publikum, folka bak spaker og kraner på Mono og Sound Of Mu. (Foto: Anne Jørgensen)
Pete
Tirsdag 13. september 2005
;)
An elderly couple, Sam and Bessie, are from Austin, Texas.
Sam always wanted a pair of authentic cowboy boots. Seeing some on sale one
day, he buys them, and is walking proudly all the way home.
He walks into the house and says to his wife, 'Notice anything different about me?'
Bessie looks him over, 'Nope.'
Frustrated Sam storms off into the bathroom, undresses, and walks back into the room completely naked except for the boots.
Again he asks, a little louder this time, 'Notice anything DIFFERENT NOW?'
Bessie looks up and says, 'Sam, what's so different? It's hanging down today, it was hanging down yesterday and it'll be hanging down again tomorrow.'
Furious, Sam yells, 'AND DO YOU KNOW WHY IT'S HANGING DOWN BESSIE? IT'S
HANGING DOWN BECAUSE IT'S LOOKING AND ADMIRING MY NEW COWBOY BOOTS!'
To which Bessie replies, ever so slowly, 'Shoulda bought a hat, Sam.
Yashoulda bought a hat.'
Justin


Lørdag 9. juli 2005
Lasso Live i Brugata
Badstu-varm konsert i den hete sommernatten. Mindre varmt ble det ikke av å ha st.thomas som oppvarmingsband. Selv i 80 varmegrader (minst), bandet begynner å bli samstemt nå! En del blodfans tilstede og jubelen sto i taket! (Foto: Anne Jørgensen)
bang
Fredag 24.juni 2005
Trondheim tour 26/5 – 28/5 2005
Takk Trondheim, vi hadde det kjempegøy! Ingen tjære og fjær!
Justin, vi venter på rapport når du kommer hjem fra Island. Her er noen bilder så lenge.
bangTirsdag 24. mai 2005
Subject: jubilanten og hans Ândelige familie
Fra: Helge Salomonsen, filosof og lillehammerkomponist

Kjære jubilant

Stor var min forbauselse da selveste frontfiguren i det velkjente cowboy-bandet Lasso tittet ned på sin seksløper i Aftenposten i går. Ja, så sannelig er ikke den coyote-og grizzlybjørn-syngende kunstner-komponisten (med sin gitar) blitt 50 år! Også så plutselig!! Enda større var min forbauselse da man i beskrivelsen av hans vita overhodet ikke fant grunn til å berøre prærie-musikk-aspektet ved hans mangslungne virksomhet. Medlem av Nansenskolens råd: Ja, vel! Tidligere medlem av Dr. Salasso (kjent fra Felix og F15), sagnomsust demoaktuell frontfigur i cowboy-avantgardebandet Lasso (snart også kjent i Trondhjem): Ikke et ord!!! Heller ikke et ord om hans møte med den ut over alle grenser begavede Whipple-familiens litterære skatter, et møte som på det mest dramatiske kom til å forandre hans liv, hans kunst, hans verdensanskuelse. Stor var derfor min glede da jubilanten allerede dagen derpå kunne glede den Whipple-beundrende-bassist-komponist på Lillehammer med bilder av selveste Melvin Wipple, samt kunst!!! av hans ikke mindre legendariske sønn Lucky. Hjertelig takk. Og til lykke!
Hilsen Helge

24.mai 2005
Hjertelig takk Sa.
Ja, min forbauselse var ikke mindre enn din. Det har seg jo slik at man må skrive slike vita selv, eller få andre til å gjøre det. Jeg valgte det første, og jeg kan love deg at jeg ikke la skjul på viktigheten av nettop prærie-musikk-aspektet i min mangslungne virksomhet. At det ikke er nevnt med en stavelse, er et grovt eksempel på maktutfoldelse og sensur i pressen - en sammensvergelse som garantert inbefatter mange medløpere i det utvidede kulturbegrepets persongalleri. Jeg var så skuffet at jeg er villig til å bli 50 år en gang til, dersom det kan rette opp dette historieforfalskneriet.
Det er Al-Quaida eller Taliban - slo det meg momentant. Men selv i deres mest konservative fraksjoner eller innerste celler, kan det da umulig herske en slik utspekulert ondskap.
Etter å ha lest ditt skriv, forstår jeg at media enda ikke er sterke nok til å undertrykke de informerte kretsers følelse for og kunnskap om de virkelig viktige fenomener i vår samtid - og det gleder meg enormt. For å gi dem en lærepeng og ta det onde ved roten, bønnfaller jeg deg derfor om å få legge ditt skriv ut for offentligheten på www.lasso.name slik at folket kan få kjennskap til dette uvesenet. Jeg er redd det haster!!
Nok en gang takk for de varmende ord.
Hilsen Lars Lasso.

PS. Jeg fikk nettop en sterk indikasjon på riktigheten av mine antakelser: Da jeg, etter en rask gjennomlesning, beveget musepekeren ned mot send-knappen for å formidle ovenforstående tekst til deg, stoppet datamaskinen helt opp. Den ville på ingen måte følge min kommando. Selvfølgelig var ingenting lagret, og jeg måtte for hånd skrive ned teksten fra skjermen før jeg restartet maskinen. Liknende har ikke skjedd meg på flerfoldige år. Jeg minnes med gru den hevn-aksjonen Atarien utsatte deg for for en del år tilbake. Det var nok ikke maskinens onde vilje!! Jeg sier ikke mer, men forsøker å sende dette en gang til. Dersom du ikke mottar denne eposten, skal du vite at noe større og farligere enn oss rår.
Lars.

25.mai 2005
ad. offentliggjørelse av korrespondanse.
Et rungende ja til den av jubilanten fremlagte forespørsel om
offentliggjørelse av korrespondanse vedrørende hans femtiårsdag og de i den
anledning avslørte brudd på god presseskikk i en avis som roser seg av å være seriøs men som tydeligvis har solgt sin sjel til krefter som er mer utspekulert i sitt kulturprogram enn selv de mest paranoiske prærie-musikk-elskere med rette har kunnet forestille seg som følge av de årelange trakkaseringer man har vært utsatt for fra det hold vi nettopp har rettet søkelyset mot uten at vi av den grunn har forfalt til bitterhet og hat hvilket ligger oss fjernt! Send denne brannfakkel ut til alt folket! Det
gjelder vår fremtid!
Helge [Sa]


Mandag 23. mai 2005
Lars fyller 50 i dag
GRATULERER så mye med dagen, Lars!
HURRA!!!
Lasso


Fredag 20. mai 2005
Gigrapport fra MIR 5.mai 2005

Jajaja, så ble det da gig på Mir nok en gang.

Etter intens øving med Unge Høyres landsmøtefest og et fett honorar som gulrot var skuffelsen stor da de Unge ikke ville ta sjansen på et "cowboyopplegg".
Men vi lot oss slett ikke kaste av så lett, neida.
Til alt hell var det en ledig dato på Mir og vi booka oss inn på kort varsel.

Med minimalt med tid til promo satt alle i gang med e-post kampanje for å trekke venner og venners venner til vår konsert.
Mannskapet ble endog bestyrka med en utvidelse i form av Annes sambygding, Lars F. Beckstrøm som tidligere hadde uttrykt et ønske om å få delta på banjo og munnspill.
Sporty nok stilte Lars B på lydprøve med banjo under arma og tre munnspill i lomma, klar for første øving med oss og uten særlig kjennskap til låtmaterialet.

Første hinder viste sæ å være å få lyd fra lydanlegget. Med felles innsats og god hjelp fra Jørgen Skjulstad (Center of The Universe/Salvatore) kunne vi ha BÅDE monitor og stereolyd ut av p.a.
Lydprøve kombinert med øving strakk ut i langdrag og de første gjestan fikk en mikrokonsert med sæ før vi tok pause og fikk oss dagens middag på Schous.

Gode og mette gikk turen innom Lasso Saloon for en kjapp gjennomgang av noen av låtan, forfriskende drikke og litt ildvann. Kveldens dress kode ble fulgt til punkt og prikke; pent men ikke prangende, skjorte men ikke T-trøye.

Klare for dyst entra vi Mir og kunne konstatere at det allerede var flere gjesta enn orkestermedlemma.
En sjekk av stemming og scenelyd for å roe nervene, et beger med gyllen forfriskning likeså, en siste sigg og så;
SHOWTIME!

God stemning i lokalet.
Lasso i siget med trygg og sikker framføring av første sett.
Alle syntes å trives godt , både på og av scena.

Settlista;
Going to the Shawnee Rodeo
Bueno, which in Spanish means Good
Bellerin and Bawlin
Silver Jack
Like it or not
Alkali Pete
The Leppy
Silver Bells and Golden Spurs
The Glow
Outriders at the end of the trail
Banjo, may I have this dance
Fill up them Glasses, Bartender

Etter forslag fra Lars P ble det håndsopprekning blant publikum og orkestermedlemma om vi skulle ta en kort pause for justering av nikotinnivå og væskebalanse, noe som så ut til å være noenlunde enstemmig, Bjarne var spesielt glad for den siste opsjonen...

På pletten igjen dro vi siste del av settet med stor tyngde og presisjon og kunne forlate scena til taktfast klapping og brede smil om mulen.

Etter ytterligere forfriskning og innhøsting av lovord fra kjente og fremmede sto bar-o-meteret temmelig høyt og brorparten av orkesteret dro videre til vannhull ved kranstopp på Mir.

Alle var enige om at det hadde vært en fin kveld og at vegen videre bare kunne gå i èn retning, oppover.
Neste tur går derfor til Trondheim.
Følg med for videre rapporter fra våre eskapader i liveland.
Pete

Mandag 2. mai 2005
Øving i Lasso Saloon
Vi øver og gleder oss til alle spillejobbene i mai!
Varmer opp på MIR 050505 før miniturneen vår til Trondheim. Petter knipser i vei mellom låtene...
Mandag 7. mars 2005
Lasso by night
Jeg drikker viski og lytter til Lasso. har det bare bra. . . . stolt av å kunne
spille med dere. Det blir en deilig demo, ja rett og slett en demodeil. Ferdig mixet just nu. . .

Har med stor sannsynlighet fått en spillejobb til i Dronthæim . . . privat kunsnerfest i en losje . . .
spille for stormesteren og stormesterinnen; noe vi kan!!!! Det blir fire . . . kvantitet før kvalitet,
husk det dere.
Sees på fredag,
Lars


Fredag 4. mars 2005
Innspilling av Demo 4.mars-05

Etter å ha spilt disse sangene så lenge at de sitter i søvne fant vi det opportunt å spille inn de beste for å sende rundt som demo.
Fredag 4.mars var satt av til den store hendelsen og stedet var Lasso Saloon, Lars` hjemmestudio i Leirfallsgata på Grünerløkka. Dette var en særdeles kald dag og selv etter tre runder med vedfyring hadde vi ikke mer enn 17 grader i rommet.
Bjarne kom med tre mikrofoner, hvorav èn virket, noe vi kunne konstatere etter å ha testet kabler og plugger og eliminert alle andre mulige feil.

Vi valgte å gå for et 8-spors opptak og fordelte sporene slik;
1: sang, Lars
2: kor 1
3: kor 2
4: gitar Lars
5: gitar Justin
6: gitar Petter
7: bass
8: perkusjon

Alt rigget, testet og klart etter et par timer.
Men en viktig detalj gjensto, Justin glimtet med sitt totale fravær, noe som i seg selv er bekymringsverdig all den tid Justo er den mest pålitelige i orkesteret når det kommer til oppmøte og å holde avtalt tid for disse, muligens med unntak for Bang, men dog noe utenom det vanlige.
For å ikke spille hverandres tid spilte vi likegodt inn en sang mens vi ventet på å bli fulltallige.
Etter en kort forhandling partene i mellom falt valget på ”Silver Jack”.
De første tagningene ble noe nervøse, så etter 4 eller 5 sa vi nok er nok
Og dermed hadde vi vår første demo-låt i boks.

Justin ankom etter hvert og hadde mer enn gyldig grunn til fravær.
Som scenearbeider på Den Norske Opera bliver man tydeligvis utsatt for en og annen x-faktor i blant, denne fredagen var det kulisser av enorme dimensjoner som skulle på lager og med veiarbeider pågående i den tilstøtende gaten var det ikke gjort i en håndvending. Alt tilgitt, Justo!

For å lette arbeidsbyrden for Lars, som denne gang også opererte som lydteknikker,
dro vi inn spesialkompetanse fra vår gode venninne Anne Jørgensen som bisto med å starte og stoppe opptakene samt å rulle røyk, gå etter øl og brygge kruttsterk kaffe.
Uten Anne J’s hjelp hadde denne prosessen vært mye mer krevende og tatt lengre tid.
Vi hadde kort sagt ikke klart det like bra uten hennes assistanse.

Vi valgte å gå videre med en av de lettere komposisjonene i kurven og etter omtrent 4 tagninger
hadde vi ”The Leppy” i boks.
Det viste seg at vi lettet på trykket, nervene la seg pent ned som strigla grisebust etter
et par flasker øl. Framdriften tok seg derfor opp og vi hamret inn i kjapp rekkefølge ”Alkali Pete”, ”The Glow” og ”Fill’em up”.

Etter en slik maraton lot det seg ikke nekte at vi var både trøtte og slitne, samt at hardfyringa hadde tatt sin del av oksygenet i Lasso Saloon så vi tok en god gjennomlufting og en runde med brød og ost, samt kaffe og en forfriskende sigarett.
På tampen av vår session fikk vi smurt inn to sanger til; ”Shawnee Rodeo” og ”Like It Or Not”.

Etter det jeg minnes prøvde vi på en sang til, men måtte konstatere at 9 timer i strekk er det vi kan makte i felleskap, så vi la ned øksa for denne gang og tok til forfriskninger og en gjennomlytting av råmaterialet.
Svært fornøyde gikk vi hver til vårt og var skjønt enige om at det hadde vært en fin dag og kveld.
Pete


Onsdag 2. mars 2005
Lassoweb
Endelig har jeg klart å sy sammen en webbside, tror det må være over et år siden sist. Hadde helt glemt alt fikkelet med cells og tables og pirk og ip-adresse og ftp, ja hele html hælvete. Men blir jo besatt og timene raser avsted og tilslutt, YES det virker!!! Like fantastisk hver gang, utrolig...hæ?

Tenkte vi kunne skrive litt her om kåbbåilivet, på turer, spillejobber, øving eller andre historier.
Justin du har kanskje noen etterhvert?
Fredag skal vi sette opp et par mikrofoner i stua til Lars og se om vi får til noen opptak.
Bjarne har en kamerat med lapptopp. Og Petter har lovet å ta med hjembakt brød!
And their joyous
heart sing...
bang

 
   
 

Some links to
friends and other projects we work with:

Jokke
Valentourettes
Sound of Mu

Lasso myspace
Origami arktika
Senjahopen
Undersentralen
I mellom tiden
MASSELYS
Tombstone City
Razorbitch
Aurora Plastic Monster
Geoff Berner
Carolyn Mark
Grupo Lazzo